TOURNEE'S

USA + CAN 2018

Om de zeven jaar trekt Vlaggendansgroep Symbolica de Atlantische oceaan over voor een tournee door de VS. Ook in 2018 vertrokken we met meer dan 50 jongens op een reis van drie weken door de Verenigde Staten en Canada. We bezochten ondermeer New York, Chicago, Washington DC en Toronto. Het verblijf bij gastgezinnen in Michigan was een fantastische en leerrijke ervaring.

POLEN 2017

Het was alweer even geleden dat Vlaggendansgroep Symbolica voet op Poolse bodem gezet had. Mooie steden en leuke optredens brachten ons het hele land door, van het noorden tot het zuiden. Warschau en Krakau, de twee grootste steden van Polen, stonden natuurlijk ook op agenda. Na een laatste stop in Leipzig kwamen we terug voldaan in Genk aan.

FRANKRIJK 2016

La douce France! Dit jaar zochten we warmere oorden op in het zuiden van Frankrijk. In de setting van de typische Franse dorpjes gaven we meerdere keren het beste van onszelf op het podium. Van het imposante kasteel van Carcassonne tot de azuurblauwe zee in Marseille: het beste wat onze zuiderburen te bieden hebben!

BENELUX + LONDON 2015

Je hoeft niet ver te gaan om een avontuurlijke reis te maken! In 2015 zochten we het plezier op in onze eigen streken. Na een passage door de Westhoek en Nederland brachten we ook een bezoek aan Londen. Afsluiten deden we, traditiegewijs, bij het prachtige meer van Echternach.