Menu

OPTREDENS

PERSPECTIEF

C-mine Genk

30 april 2022. Om 20u00.

We blikken vooruit! Indien er in 2069 een honderdjarig bestaan mag gevierd worden, hoe willen we dan herinnerd worden?
We verleggen onze focus op de toekomst en daarom kondigen we graag onze show van 2022 aan, namelijk: ‘Perspectief’.

BACK & FORTH

C-mine Genk

9 november 2019. Om 20u15.

In 2019 vierden we onze 50ste verjaardag. Met de nieuwe show Back & Forth keken we terug op de rijke geschiedenis van onze groep sinds 1969.

IMPULSE

C-mine Genk

29 november 2015. Om 16u.

Een impuls is, volgens de fysica, een grootheid die het momentum van een object verandert. Met ‘Impulse' wil Vlaggendansgroep Symbolica het momentum van de vlag en zichzelf veranderen, door de vlag in verschillende vormen en interpretaties om te vormen tot een creatie van moderne dans met vlaggen. Vlaggendansgroep Symbolica stond met het prachtige ‘Symballoo’ reeds op het podium van het C-mine cultuurcentrum en zal met ‘Impulse’ zijn negende avondvullende programma in première brengen. De dansvoorstelling wordt gebracht door jongens tussen 12 en 18 jaar.

SYMBALLOO

C-mine Genk

30 november 2013

Deze voorstelling is een weerslag van samenwerkingsverbanden met choreografieën van Judith Clijsters, Ugo Dehaes en hun huischoreograaf Christel Salaets. Ook zijn er enkele eigen creaties opgenomen in het avondvullend programma.

VOORUIT

Casino Modern Genk

19 november 2011

‘Vooruit!’ is slechts het vasthouden van een beweging, het inkaderen van een continu project door middel van een eenmalig optreden.