Back to Top

Design By Hybrid Core

Tournee's

BENELUX + Londen

2015

Een tournee iets dichter bij huis, maar daarom niet minder geweldig. Met een bezoek aan onder meer Gent, Amsterdam en Londen kregen we heel wat cultuur voorgeschoteld. Ondanks dit waren er ook veel vrije momenten waarop er uitgerust of gevoetbald kon worden. Het optreden op het museumplein in Amsterdam was de kers op de taart.

Denemarken

2014

Het was weer een tijdje geleden dat we Scandinavië gingen ontdekken. Dit keer ging de reis naar Denemarken. Naast het vele optreden gaven we onze ogen ook de kost aan de cultuur. In Kopenhagen brachten we zelfs een bezoekje aan het bekende pretpark ‘Tivoli’. Ook mochten we optreden in de culturele omkadering van ‘the Tall ships races’, wat voor vele jongens een zeer mooie ervaring was.

Duitsland + Oostenrijk

2013

Op deze tournee hebben we de Duitstalige landen verkend. Zo konden onder andere München en Wenen zich verwachten aan een bezoek van Vlaggendansgroep Symbolica. Ook het Adelaarsnest van Hitler in de Alpen was een bezoekje waard. En het zou natuurlijk geen goede tournee zijn geweest zonder enkele prachtige optredens.

Oostblok

2012

Een tournee doorheen 5 landen, waarin we maar liefst 3 hoofdsteden bezochten, bracht ons veel cultuur bij. Naast een bezoek aan Berlijn, Boedapest en Praag bezochten we ook de door de UNESCO beschermde meren van Plitvicka. Ondanks het vele reizen, was er ook veel tijd voor ontspanning en optredens.

Busrit

Vlaggendansgroep Symbolica reist altijd met de bus. In deze bus worden de jongens ge-entertained door "Radio Symbolica, reis in shtijl" Ook kunnen de jongens drank kopen in de bus aan democratische prijzen. Een Feestje op de bus hoort er ook bij. Hierbij worden de lichten gedempt en kunnen de jongens op de muziek van dj Koen dansen in de bus.