Back to Top

Design By Hybrid Core

Activiteiten

Foto

Resaurantweekend

Vlaggendansgroep Symbolica organiseert dit jaar al voor de 27ste keer het restaurantweekend. Ook in ons 47ste levensjaar verblijden we jullie allen met heerlijke mosselen, goudgele frietjes, een naar wens gebakken steak en als kers op de taart een verfrissend dessert. Met veel plezier breien we er nog eens zoveel edities aan. Dat kan echter alleen maar dankzij jullie steun: schrijf jullie in en laat jullie verwennen door het enthousiaste Symbolica-team!

Gesloten
Foto gezellig samenzijn

Gezellig samenzijn

De eerste groepsactiviteit van het jaar is een terugblik op het afgelopen jaar. Aan de hand van een video- en fotoreportage mijmeren we met de volledige groep terug naar de schitterende tournee en de andere activiteiten van het vorige werkjaar.

Foto gezellig samenzijn

Genk On Stage

Sinds jaar en dag is Vlaggendansgroep Symbolica een vaste waarde op de fruitmarkt tijdens Genk On Stage. In samenwerking met het Groot Genker Orkest lessen we de dorst van alle muziekliefhebbers op de fruitmarkt.

Foto gezellig samenzijn

Tournee

Jaarlijks gaan we op tournee naar het buitenland. Deze zomer bezochten we en traden we op in Londen, Gent, Amsterdam, Delft, Gouda, Den Haag en Luxemburg. Het jaar ervoor deden we Denemarken aan. In 2011 gingen we naar Amerika! Deze tournee naar Amerika maken we eens in de zeven jaar. Als je alle groepen bij Symbolica doorloopt ben je 8 jaar lid, je krijgt dus zeker de kans om mee te gaan op deze fantastische tournee.

Foto gezellig samenzijn

Heidefeesten

De Heidefeesten zijn de wijkfeesten van Bret-Gelieren in Genk. De samenwerking tussen het heidenfeestencomité, Chiro Bret-Gelieren en Vlaggendansgroep Symbolica resulteert ieder jaar in een weekend vol familieplezier, amusement en feest.

heidefeesten.be