Menu

ACTIVITEITEN

 1. Generale repetitie ft. Blue Lake

  4 Juli 2023


  Begin juli ontvangen we onze Amerikaanse vrienden van het Blue Lake Fine Arts Camp uit Michigan. We bieden hen gastgezinnen aan en doen een optreden op hun nationale feestdag in Casino Modern, wat tevens ook onze generale repetitie is.

 2. Tournee Frankrijk

  6-17 juli 2023


  Nadat Blue Lake vertrekt is het ook voor ons tijd om de valiezen in te pakken voor onze tournee naar Frankrijk. We zullen er steden zoals Parijs, Albi, Nîmes en Marseille bezoeken.

 3. Tombolaverkoop

  9-21 augustus 2023


  Begin augustus is het weer tijd voor onze jaarlijkse tombola ten voordele van de Heidefeesten. We trekken door de straten van Bret en omstreken om massaal lotjes te verkopen. Hiermee sponsoren jullie niet enkel de Heidefeesten, maar ook onze tournee van komende zomer!

 4. Heidefeesten

  25-26-27 augustus 2023


  Op de Heidefeesten kan je ons uiteraard terugvinden in de frituur en de stokkenstand. Wie eens graag smult van een lekker goudgeel frietje met een stokje, is bij ons altijd welkom tijdens dit weekend. Vergeet ook zeker niet naar ons optreden te komen kijken op zondagnamiddag.

 5. Start repetities

  2 september 2023


  Één dag nadat het schooljaar start beginnen we er bij Symbolica ook weer aan. De wekelijkse repetities starten dan terug in Zaal Bret. We hopen dat iedereen zijn batterijen weer zijn opgeladen om er een heel jaar weer tegenaan te gaan.

 6. Gezellig Samenzijn

  7 oktober 2023


  Tijdens Gezellig Samenzijn blikken we terug op al die mooie momenten tijdens onze tournee door Frankrijk. Aan de hand van een leuke fotoreportage halen we de Franse sfeer helemaal terug tot in Genk. We maken vanavond ook bekend waar we volgende zomer op tournee zullen gaan. Wil je gewoon iets komen drinken en wat bijbabbelen? Kom dan zeker ook eens langs!

 7. Kaartavond

  18 november 2023


  Vanavond vindt weer onze jaarlijkse hoogmis van het kaarten plaats. Het spel dat we spelen is vanzelfsprekend kwajongen (troeven). Kom langs en speel tegen ervaren en minder ervaren kaarters uit de Symbolica-familie. Uiteraard zullen er ook mooie prijzen te winnen zijn. Je gaat nooit met lege handen naar huis vanavond!