ACTIVITEITEN

 1. Heidefeesten

  24-25-26 augustus 2018

  De Heidefeesten zijn de wijkfeesten van Bret-Gelieren in Genk. De samenwerking tussen het heidenfeestencomité, Chiro Bret-Gelieren en Vlaggendansgroep Symbolica resulteert ieder jaar in een weekend vol familieplezier, amusement en feest.

 2. Gezellig Samenzijn

  27 oktober 2018

  De eerste groepsactiviteit van het jaar is een terugblik op het afgelopen jaar. Aan de hand van een video- en fotoreportage mijmeren we met de volledige groep terug naar de schitterende tournee en de andere activiteiten van het vorige werkjaar.

 3. Kaartavond

  17 November 2018

  Naar jaarlijkse traditie organiseert Vlaggendansgroep Symbolica zijn kaartavond. Het spel van de avond zal "kwajongen" zijn, ook wel soms gekend onder de naam "troeven". De beste kwajonger zal met een prachtige hoofdprijs naar huis gaan, de verdienstelijke kaarters met andere mooie prijzen.

 4. Restaurantweekend

  16-17 februari 2019

  Op zaterdag 16 en zondag 17 februari organiseert Symbolica reeds voor de 30e keer zijn befaamde restaurantweekend! Schrijf nu in en kom genieten van de beste keuken van Genk en omstreken!

 5. Optreden SGC Houtekop

  15 april 2019

  Scouts Genk-Centrum organiseert ieder jaar het Weekend van de Houten Kop. Dit jaar zullen we op zondag een klein optreden geven aan het Evenementenplein.

 6. Genk Danst

  27 april 2019

  Op Genk Danst laten de Genkse dansverenigingen ieder jaar opnieuw het beste van zichzelf zien. Wij ook zijn aanwezig om te laten zien waar we mee bezig zijn.